Nieuws

Succesvolle afsluiting TIV Hardenberg 2018 voor Tumakon en TDO

De Tuinte groep stond dit jaar voor de inmiddels 18de keer, als één van de ruim 220 (toe)leveranciers, op de Technisch Industriële Vakbeurs in Hardenberg. Wij kijken met genoegen terug op dit event. Mede door het prachtige weer en de mooie voetbalwedstrijden op tv, waren de bezoekersaantallen wat lager dan voorgaande jaren maar door de vele professionals zagen we de kwaliteit van de bezoekers toenemen. Naast onze vaste relaties ontmoeten we toch elke keer weer een groot aantal nieuwe bedrijven uit de regio. Onze TDO adviseur heeft een grote groep belangstellenden kunnen informeren over Condition Based Maintenance en hoe men hiermee, met relatief weinig kosten, fors zou kunnen besparen op de werkvloer. De adviseur van Tumakon engineering & machinebouw heeft e.e.a. kunnen toelichten als het om Machineveiligheid/CE gaat. Ook zijn de oplossingsmogelijkheden rondom de EMC problematiek uitvoerig besproken. Er zijn tal van interessante gesprekken over bovengenoemde onderwerpen gevoerd en de eerste vervolgafspraken zijn inmiddels gemaakt.

Over Tuinte groep

De Tuinte groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket van keuzemogelijkheden aan kan bieden: van het ontwerp en de bouw van machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw) tot aan technologisch hoogwaardige toelevering (Tuinte machinefabriek). All-in service bieden betekent -wat ons betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook het onderhoud en de revisie in één hand gehouden: TDO technical services.

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

slogan

Enkele referenties Tuinte groep

Search