Nieuws

Wij zijn 18, 19 en 20 september op de TIV te Hardenberg

Tumakon engineering & machinebouw en TDO technical services zijn vertegenwoordigd op de TIV te Hardenberg op 18, 19 en 20 september a.s. Bij een bezoek aan onze stand gaan wij u meer vertellen over o.a. Machineveiligheid/CE en Smart Maintenance. Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande link om gratis toegangskaarten te verkrijgen en plan alvast een bezoek aan onze stand in!

1

Over Tuinte groep

De Tuinte groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket van keuzemogelijkheden aan kan bieden: van het ontwerp en de bouw van machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw) tot aan technologisch hoogwaardige toelevering (Tuinte machinefabriek). All-in service bieden betekent -wat ons betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook het onderhoud en de revisie in één hand gehouden: TDO technical services.

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

slogan

Enkele referenties Tuinte groep

Search